CV Optimalisatie

CV Optimalisatie

Is uw CV-installatie wel goed ingeregeld?

De meeste huishoudens en bedrijfspanden in Nederland beschikken over een CV-installatie, welke zorgt voor de warmwater voorziening. Dit warme water moet natuurlijk ook zorgen dat uw radiatoren op de gewenste temperatuur komen. Wat veel mensen niet weten, is dat bij maar liefst 75% van de gebruikers het verwarmingssysteem niet goed is ingeregeld. Dit kan zich op verschillende manieren uiten; radiatoren worden niet goed of slechts gedeeltelijk warm, of u moet veel te lang wachten tot een radiator eindelijk op temperatuur is. Of de radiatoren worden juist veel te heet. Dit is natuurlijk niet de bedoeling!

Wat wij voor u kunnen betekenen

Arbeco BV kan dankzij de huidige technieken snel inzichtelijk krijgen op welk punt in uw verwarmingssysteem de knelpunten liggen, en waar een optimale werking wordt belemmerd. Zie het maar als een APK-keuring, maar dan voor uw verwarming. Door de belemmeringen te verhelpen en meteen de radiatoren en de CV-ketels op de juiste manier in te regelen, bent u na de CV-optimalisatie weer verzekerd van een goed werkend, veilig en zuinig verwarmingssysteem. 

De voordelen op een rijtje

  • Een besparing van 10% tot 15% op uw gasverbruik
  • U heeft uw investering snel weer terug verdiend
  • Een comfortverhoging in uw woning of bedrijfspand 
  • U verbruik minder energie, wat ook beter is voor het milieu

Tip

Door uw reguliere radiatorafsluiters te vervangen door zogeheten radiatorthermostaten, kunt u de hoeveelheid warm water die door de radiator moet stromen afstemmen op de warmtebehoefte in de betreffende ruimte. Dat is dus veel efficiënter, en u kunt er flink mee besparen!

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Het installatie bedrijf is bereikbaar van

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl