Koop, huur of financiering

Koop, huur of financiering

Investering

Het aanschaffen van verwarmingsinstallaties, koelsystemen en ventilatiesystemen vergt een investering. U ontkomt er niet aan dat wanneer bijvoorbeeld een CV-installatie kapot gaat deze vrijwel direct vervangen moet worden. Niet iedereen kan zich op elk moment een dergelijke investering veroorloven. Arbeco BV is zich hier goed van bewust. Om u tegemoet te komen bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onderstaande financieringsvormen.

Koop

Bij de aanschaf van een installatie bij Arbeco BV dient het volledige bedrag voldaan te worden alvorens de levering van deze installatie plaats zal vinden. Vaak wordt de aankoop van de installatie gecombineerd met de installatie en garantie. Zodra het bedrag voldaan is bent u eigenaar van de betreffende installatie.

Huur

Er kunnen verschillende reden zijn waarom u ervoor kiest om een installatie van ons te huren. U bent niet verplicht deze redenen te vermelden. Wel zitten er bepaalde voorwaarde aan het huren van de aangeboden installaties. U huurt bijvoorbeeld altijd voor een minimale periode, vaak minimaal één jaar. Het voordeel van huren is dat de service en het onderhoud in het huurcontract worden opgenomen. U krijgt de beschikking over een installatie die altijd optimaal werkt, voor een vast, laag bedrag per maand. U hoeft dus geen grote uitgave in één keer te doen, maar beschikt wel over een goed werkende installatie van Arbeco BV. Het nadeel van huren is dat u op geen enkele wijze eigenaar van de installatie wordt.

Financiering

Het is ook mogelijk om uw installatie te leasen. Wanneer u voor deze mogelijkheid kiest, wordt de investering voor een installatie inclusief service en onderhoud door Arbeco BV voldaan. Uw installatie wordt geleverd en gemonteerd. Hier staat tegenover dat u maandelijks een vastgesteld bedrag voldoet aan de erkende specialist. Vooraf wordt de looptijd berekend. Aan de hand hiervan ontstaat het maandelijkse bedrag dat voldaan moet worden. Het voordeel van deze financieringsvorm is dat u na afloop van de looptijd eigenaar bent van de betreffende installatie. Mocht u tussentijds de overeenkomst willen beëindigen dan is het mogelijk om het openstaande bedrag af te lossen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl