Pelletkachels

Pelletkachels

Duurzaam verwarmen

Als woningeigenaar wilt u uw energiekosten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Gezien het feit dat de gasprijzen alleen maar stijgen, kunt u dit het beste bereiken door te kiezen voor oplossingen waarbij u minder afhankelijk bent van gas. Arbeco BV laat u graag kennismaken met de duurzame pelletkachels van Thermorossi.  

Wat zijn pelletkachels?

Pelletkachels zijn moderne houtkachels, welke geschikt zijn voor zowel kleine als grote ruimtes. Meestal worden ze in ruimtes geplaatst waar intensief wordt geleefd, zoals in de woonkamer. Pelletkachels gebruiken houtpellets als brandstof; dit zijn gerecyclede, geperste, cilindervormige houtblokjes. Net als bij een centrale verwarming kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Het intelligente systeem weet precies hoeveel houtpellets er nodig zijn om de ruimte op de gewenste temperatuur te brengen, en voert geheel automatisch de hoeveelheid aan. De temperatuur kan vooraf worden ingesteld, en het is ook mogelijk om de kachel op gezette tijden te programmeren. Pelletkachels zijn zeer zuinig en leveren een zeer hoog rendement op, tot wel 94%. Dat betekent dat bijna alle energie in warmte wordt omgezet.  

 

De voordelen op een rijtje

  • Zeer hoog rendement  
  • Eenvoudige bediening
  • Gemakkelijk te onderhouden en te reinigen
  • CO2 neutraal
  • Grote besparing op uw gasverbruik
  • Vooraf in te programmeren
  • Slechts een klein rookkanaal vereist
  • Gesloten systeem, dus geen rook in de woonkamer
  • Leverbaar in verschillende formaten en in diverse stijlvolle modellen

Meer weten?

Onze pelletkachels zijn één van de meest efficiënte manieren om uw woning op een duurzame manier te verwarmen én een besparing op uw energierekening te realiseren. Wilt u meer weten over de voordelen van pelletkachels en de besparingsmogelijkheden? Wilt u ook in stijl genieten van een hoog gebruiksgemak en een comfortabel binnenklimaat? Neemt u dan contact op met Arbeco BV!  

 

Klik hier voor alle ISDE subsidie mogelijkheden in 2018!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl