Sauna's en stoomcabines

Sauna's en stoomcabines

De huidige technologieën maken het mogelijk om ook thuis te kunnen genieten van de voordelen van diverse sanitaire wellnessvoorzieningen. Arbeco B.V. informeert u als sanitair expert graag over de mogelijkheden. 

Sauna’s

De voordelen van regelmatig saunagebruik zijn al eeuwenlang bekend. In Finland hebben veel mensen hun eigen sauna thuis. Maar dat is ook voor u een mogelijkheid! Of u nu de voorkeur geeft aan een traditionele sauna of een moderne sauna, het kan allemaal. Wij laten u graag in een persoonlijk gesprek zien wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie. 

Stoomcabines

Een stoomcabine is in feite een combinatie van een stoomsauna en douche in één. Veel ruimte heeft u hiervoor niet nodig: een stoomcabine neemt niet meer ruimte in dan een conventionele douchecabine. Met een stoomcabine kunt u heerlijk genieten van een stoomsauna wanneer het u uitkomt. Gewoon in het comfort van uw eigen woning! 

Infraroodcabines

Infraroodcabines worden wel vergeleken met traditionele sauna’s, maar er zijn wat verschillen. Zo ligt de temperatuur in een infraroodcabine tussen de 40 en 60 graden. De warmte zorgt ervoor dat de bloedsomloop wordt bevordert en u heerlijk kunt ontspannen. Een infraroodcabine is ook bij uitstek geschikt voor mensen met spier- en/of gewrichtsproblemen. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van wellness sanitair, neemt u dan contact op met Arbeco B.V.! 

Wij zijn gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel maar ook aktief in o.a. Zevenkamp, Prinsenland, Moerkapelle, Waddinxveen en Capelle a/d IJssel!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2019 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl