Neem contact met ons op
0180 - 31 41 12

Zelf Doen

Vakkundig advies

U bent handig genoeg en wilt uw badkamer en/of toilet zelf eens aanpakken? Kom dan eerst eens langs bij Arbeco BV! Onze ervaren installateurs kunnen u van een vakkundig advies, en u informeren over de wettelijke eisen met betrekking tot de betreffende installaties. Wij kunnen u helpen met een goed ontwerp en indien gewenst alle benodigde materialen aanleveren, waar u uiteraard ook garantie op krijgt. Daarna doet u de rest!

Voordeel

Het grote voordeel voor u is dat u altijd kunt terugvallen op een professionele vakman in het geval dat u er zelf even niet meer uitkomt.

Inspiratie

Arbeco BV beschikt over een eigen showroom, waar u volop inspiratie kunt opdoen op het gebied van stijlvolle badkamers, sanitaire voorzieningen en badkamermeubilair. Ongeacht uw persoonlijke smaak en wensen, u zult hier zeker een goed beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is.

Installatiewinkel

Arbeco BV beschikt tevens over een eigen installatiewinkel, waar u terecht kunt voor al uw doe-het-zelf benodigdheden. Kom gezellig langs op de Ringvaartlaan 1a te Nieuwerkerk aan den IJssel!

Copyright Arbeco B.V. - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl