Elektra

Elektra

Arbeco BV is een expert op het gebied van elektrotechniek. U kunt voor vrijwel alle soorten werkzaamheden bij ons aankloppen.

Meterkasten

Een groepenkast of meterkast regelt de verdeling en beveiliging van de elektriciteit voor de elektrische apparaten en installaties in huishoudens. Groepenkasten zijn er in 1-fase en 3-fase varianten. Elke groepenkast heeft divers een aantal groepen, de hoeveelheid van deze groepen is afhankelijk van het aantal stopcontacten en lichtpunten, die in een bepaalde groep zijn onderverdeeld. De groepen in de groepenkast zijn aangesloten op aardlekschakelaars. Op een aardlekschakelaar in een groepenkast mogen niet meer dan 4 groepen worden aangesloten.

 

Schakelmateriaal

Lichtschakelaars opnieuw beleven.

Moderne lichtschakelaars zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. Het zijn designobjecten, die leefruimtes een persoonlijkheid geven met een combinatie van innovatieve techniek en esthetisch niveau. De schakelaarprogramma's van Busch-Jaeger zijn op alle ondergronden een optische highlight en voldoen aan de hoogste eisen in kwaliteit en uiterlijk voor individuele ruimtevormgeving.

Elektrische installatie

Arbeco Bv heeft gecertificeerde elektra vakmensen in dienst om uw woning te voorzien van een elektrische installatie.

Gaat u verbouwen of doet u een kleine aanpassing in of aan uw woning waardoor ook uw elektrische installatie aangepast moet worden dan kunt u dus terecht bij Arbeco BV.

Wij kunnen uw volledige elektrische intallatie verzorgen. Denk hierbij aan:

  • wandcontactdozen
  • schakelaars
  • dimmers
  • LED verlichting
  • groepenkasten

Tip: er zijn tegenwoordig ook wandcontactdozen met een USB aansluiting waardoor u geen adapter meer nodig heeft. U kunt de kabel rechtstreeks in de wandcontactdoos aansluiten.

Het installatie bedrijf is bereikbaar van

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl