Wand- en Vloertegels

Wand- en Vloertegels

Badkamertegels

Arbeco B.V. levert een zeer uitgebreid assortiment aan wand- en vloertegels. Wand- en vloertegels voor uw badkamer en/of toilet zijn zeer bepalend hoe uw de badkamer en/of het toilet van uw dromen eruit komt te ziet. Bij ons heeft u de keus uit een breed assortiment van bekende Nederlandse merken zoals Mosa en Sphinx maar uiteraard ook van diverse Spaanse en Portugese merken. Hoe dan ook: bij Arbeco BV kunt u altijd slagen!

Wand en vloertegels voor uw hal, keuken en woonkamer

Arbeco B.V. heeft niet alleen wand- en vloertegels voor uw badkamer en/of toilet, maar ook voor uw hal, woonkamer en keuken. Kortom: overal waar u maar tegels wilt (laten) plaatsen. Ongeacht uw persoonlijke smaak en wensen, u vindt bij ons ongetwijfeld iets wat u zal bevallen. 

Inspiratie

Wilt u graag een goed beeld krijgen van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van wand- en vloertegels? Dan nodigen wij u graag uit om eens langs te komen bij onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier kunt u op uw gemak talloze voorbeelden van allerlei verschillende tegels en allerlei verschillende stijlen bekijken, opgesteld in realistische badkamers en toiletruimtes. 

Meer weten

Heeft u vragen over onze diensten of producten met betrekking tot wand- en vloertegels voor de badkamer of een andere ruimte in huis, neemt u dan gerust contact op met Arbeco B.V. Wij helpen u graag! 

 

Het installatie bedrijf is bereikbaar van

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl