Comfort sanitair

Comfort sanitair

Wellness Hulpmiddelen

Onder het motto: "zorgen voor later doet u nu" biedt Arbeco B.V. een breed scala aan (hulp)middelen, die het voor u mogelijk maken om nog heel lang van uw badkamer gebruik te kunnen maken. Deze hulpmiddelen zijn geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, een lichamelijke beperking hebben, of simpelweg al wat ouder zijn. 

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit o.a.:

  • Wandbeugels
  • Opklapbare zittingen
  • Verhoogde toiletzittingen
  • Handgrepen
  • Opvouwbare douchewanden
  • …en nog veel meer!

Meer weten?

Heeft u vragen over onze wellness hulpmiddelen? Neemt u dan gerust contact op met Arbeco B.V. Ook voor advies met betrekking tot het aanschaffen en plaatsen van deze hulpmiddelen kunt u bij ons terecht. 

Wand en douchegreep

Arbeco B.V. is specialist als het gaat om aanpassingen in uw badkamer en/of toilet. Om het blijven wonen in uw eigen woning te stimuleren

Wandbeugels:

Een wandbeugel is een handige steun die u overal kunt plaatsen: in de douche, naast de wastafel, bij het toilet, maar ook in de keuken, de gang of de slaapkamer.  Daarmee kunt u veilig gaan zitten en weer opstaan.
Er zijn verschillende soorten handbeugels zoals:

Toiletbeugels:

Een toiletbeugel geeft stevige steun bij het op het toilet gaan zitten en weer opstaan. Onze toiletbeugels zijn ook geschikt om er tegenaan te leunen om kleding aan het uit te doen. De beugel is opklapbaar waarna deze automatisch vergrendelt. In de opgeklapte stand kan de beugel worden gebruikt om staand te plassen of om het toilet schoon te maken. 

Douchezitting

Een douchezitje wordt vast op de muur gemonteerd waardoor de gebruiker verzekerd is van een veilige houding en een mogelijkheid om rustig te kunnen zitten. 
Na gebruik kan de zitting worden opgeklapt. Zo neemt deze minder ruimte in wanneer andere mensen de douche staand willen gebruiken. 

Het installatie bedrijf is bereikbaar van

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl