Douche WC

Douche WC

Douche wc

Geberit AquaClean geeft u met één simpele druk op de knop een ongeëvenaard gevoel van frisheid en hygiëne. Uw onderlichaam wordt met een aangename, warme douchestraal gereinigd. Bij Geberit AquaClean maakt uitzonderlijke gebruiksvriendelijkheid deel uit van de comfortervaring. De douche WC’s worden bediend met een overzichtelijk bedieningspaneel. Een aantal modellen bieden nog meer gemak met een intuïtieve afstandsbediening. Daarmee kunt u uw persoonlijke verwenprogramma op ieder gewenst moment inschakelen.

Modellen douche wc

Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u van nog meer hygiëne en comfort genieten. Elk model is weer van andere extra verwenfuncties voorzien. Zo is er onder meer de oscillerende douche (waarbij de douchearm heen en weer beweegt), de pulserende massagedouche en de zachte ladydouche. De intensiteit van de douchestraal en verschillende andere functies kunnen naar persoonlijke voorkeur individueel worden ingesteld. Het nieuwste model, de Geberit AquaClean Sela, ziet eruit als een normaal toilet en is daardoor eenvoudig in elke badkamer te integreren. De intelligente technologie voor de douchefunctie, de aansluitingen voor elektriciteits- en watertoevoer en de bevestiging voor montage aan de wand zijn in het keramiek geïntegreerd en dus niet zichtbaar. 

Advies op maat

Wilt u meer weten over onze Geberit AquaClean douche WC? Of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Neemt u dan contact op met Arbeco BV; onze medewerkers staan u graag te woord!

 

Het installatie bedrijf is bereikbaar van

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl