Kraan en douche

Kraan en douche

Inbouwkranen

Inbouwkranen zijn kranen die verwerkt kunnen worden in de muur. Deze kranen worden voornamelijk in douches gebruikt in combinatie met een regendouche set, het is ook mogelijk ze boven de wastafel of in de keuken te gebruiken. Arbeco BV werkt uitsluitend met de merken Hotbath, Grohe en Hansgrohe.

Keukenkraan kopen?

De keukenkraan is het meest gebruikte onderdeel van uw keuken. 

Laat u daarom goed voorlichten door Arbeco BV indien u een keukenkraan wilt aanschaffen.

Wij hebben ze in allerlei uitvoeringen en prijsklassen.

Fonteinkraan

Fonteinkranen zijn kranen die over het algemeen worden gebruikt voor het fontein(tje) in het toilet. Deze koudwaterkranen zijn er in diverse uitvoeringen, modellen en prijsklassen. Fonteinkranen zijn er met een vaste uitloop maar ook met een hoge draaibare uitloop. Arbeco BV werkt uitsluitend met de merken Grohe en Hotbath.

Wastafelkranen

Wastafelkranen zijn er in allerlei uitvoeringen, hoogtes en prijsklassen. Waar moet je opletten als je een nieuwe wastafelkraan nodig hebt?

Meet in ieder geval de diameter van de wasbak/waskom op. De uitloop vanaf de kraan moet ongeveer 1 cm ten opzichte van de afvoer zijn verwijderd. Op die manier voorkomt u dat het water teveel zal spetteren. Bij een waskom moet de stroom bij voorkeur recht naar beneden stromen om het spetteren zoveel mogelijk te voorkomen.

Thermostaatkranen

Een thermostaatkraan houdt het water exact op de door jou ingestelde temperatuur, zelfs als iemand anders in het huis water gebruikt. Een thermostaatkraan is een onmisbaar onderdeel van de moderne badkamer. Veilig, betrouwbaar en waterbesparend. Een thermostaat zorgt voor optimaal doucheplezier en beschermt je tegen verbranding.

Douchesets

Arbeco BV werkt o.a. met Grohe als hoofdleverancier voor douchesets en douchesystemen. GROHE douchesystemen maken het mogelijk om je huidige douche te vervangen voor een nieuwe, zonder je badkamer te hoeven verbouwen. Dit bespaart geld en overlast.

Navigatie


Douchesets

Doucheset Arbeco B.V. werkt o.a. met Grohe als hoofdleverancier voor douchesets en douchesystemen. U kunt zelf kiezen welke douche het beste bij u past. Zo kunt u kiezen voor een inbouwdouche...

Keukenkraan bestellen

Keukenkraan (laten)vervangen? Bij Arbeco kunt u online uw keukenkraan INCL. MONTAGE uitzoeken!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden winkel/ showroom:

Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Het installatie bedrijf is bereikbaar van

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl