Onderhoudsabonnement

Onderhoudsabonnement

CV ketel onderhoudsabonnement

Het afsluiten van een onderhoudsabonnement adviseren wij altijd naar onze klanten toe. Dit heeft meerdere redenen. U heeft altijd een specialist achter de hand die voor u kleine storingen en defecten direct kan repareren. Dit zorgt er weer voor dat de installaties optimaal blijven werken, dit is voor het comfort in de woning of bedrijfspand wel zo prettig.

Wanneer u een nieuwe CV ketel aan moet schaffen krijgt u de mogelijkheid om zeer voordelig een onderhoudsabonnement af te sluiten, u bent altijd voordeliger uit dan wanneer u achteraf een installateur met spoed op moet bellen om iets te laten repareren. Profiteer van deze voordelen en sluit daarom altijd een onderhoudsabonnement af.

PRIJZEN ONDERHOUDSCONTRACTEN

    
ATAG CV Ketels, overige merken in overleg € 121,=
Geiser  €   80,=
Gasboiler €   80,=
Gevelkachel €   80,=
Gashaard  €   80,=
Mech. ventilatie €   35,=
(hierbij wordt de unit schoongemaakt en uitgezogen)

Prijzen inclusief 21% BTW

Wij bieden u de mogelijkheid om de onderhoudsbeurt aan uw CV ketel op nacalculatie te laten uitvoeren, hetgeen betekent dat ook bij eventuele storingen alles wordt doorberekend, zowel arbeidsloon, voorrijd kosten en onderdelen.

Storing melden?

Voor het melden van een storing of defecten kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Arbeco B.V.

Ringvaartlaan 1a
2914 VJ, Nieuwerkerk aan den IJssel

T: 0180 - 31 41 12
E: info@arbeco.nl

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl