Onderhoudsabonnement

Onderhoudsabonnement

Atag CV ketel onderhoudsabonnement

Wij adviseren onze klanten altijd om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Zo heeft u zelf geen omkijken naar uw Atag CV ketel. Onze monteur komt elk jaar langs. Hij kijkt hem na, maakt hem schoon, stelt hem af en vervangt indien nodig onderdelen. Zo blijft uw Atag CV ketel optimaal werken. Wat prettig is voor de comfort in uw woning of bedrijfspand.

Wanneer u een nieuwe Atag CV ketel aanschaft krijgt u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Dit is altijd voordeliger dan wanneer u een monteur langs moet laten komen voor een storing. Profiteer van deze voordelen en sluit daarom altijd een onderhoudsabonnement af voor uw ATAG CV ketel..

Wij sluiten uitsluitend onderhoudscontracten af voor ATAG CV ketels. Voor andere merken CV ketels sluiten we in principe geen onderhoudscontracten af.    

In verband met de huidige drukte zijn we helaas op dit moment niet in staat om nieuwe onderhoudscontracten af te sluiten.

PRIJZEN ONDERHOUDSCONTRACTEN

    
ATAG CV Ketels, overige merken in overleg € 159,=
Geiser  €   80,=
Gasboiler €   80,=
Gevelkachel €   80,=
Gashaard  €   80,=
Mech. ventilatie €   35,=
(hierbij wordt de unit schoongemaakt en uitgezogen)

Prijzen inclusief 21% BTW

Wij bieden u de mogelijkheid om de onderhoudsbeurt aan uw CV ketel op nacalculatie te laten uitvoeren, hetgeen betekent dat ook bij eventuele storingen alles wordt doorberekend, zowel arbeidsloon, voorrijd kosten en onderdelen.

Storing melden?

Voor het melden van een storing of defecten kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Arbeco B.V.

Steenbakkerij 21
2913 LJ Nieuwerkerk aan den IJssel

T: 0180 - 31 41 12
E: [email protected]

Het installatie bedrijf is bereikbaar van

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl