Waterontharders

Waterontharders

Waterontharder

Kalkaanslag is één van de grootste frustraties als het op het huishouden aankomt. U zult ongetwijfeld bekend zijn met de gevolgen van kalkaanslag: de badkamer wordt alleen nog schoon met zeer agressieve reinigingsmiddelen, de waterkoker zit dusdanig vol met witte aanslag dat u eigenlijk liever geen thee meer zet, en de wasmachine-reparateur is inmiddels kind aan huis. Dergelijke problemen worden allemaal veroorzaakt door de kalk die zich in het leidingwater bevind. Op deze pagina vertellen we hoe Arbeco B.V. u als erkend installatiebedrijf kan helpen met het voorkomen van kalkaanslag.

ATAG waterontharders

Een waterontharder is een apparaat dat wordt aangesloten op uw waterleidingnetwerk en de kalk uit het water filtert voor het uit uw kranen en douche komt. Arbeco B.V. levert waterontharders van het merk ATAG, waarmee u altijd verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit en de beste innovatieve producten die er te krijgen zijn. 

De voordelen van een waterontharder

  • Uw dagelijkse persoonlijke verzorging wordt een stuk aangenamer;
  • Uw kranen, leidingen en apparatuur gaan langer mee;
  • U hoeft minder vaak de badkamer schoon te maken;
  • U verbruikt minder energie;
  • U heeft geen agressieve reinigingsmiddelen meer nodig om de kalkaanslag te verwijderen.

 

Heeft u interesse in onze ATAG waterontharders en wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Of heeft u nog vragen over waterontharders? Neem dan contact op met Arbeco B.V.; we helpen u graag verder!

Het installatie bedrijf is bereikbaar van

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl