Radiatoren

Radiator

Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht plaatsvinden in uw woning of bedrijfspand. Ze zijn dus essentieel voor een aangenaam binnenklimaat. De meeste woningen en bedrijfspanden zijn voorzien van conventionele radiatoren. Deze zijn (mits goed ingeregeld) wel functioneel, maar ze bieden meestal niet de gewenste uitstraling. Veel mensen hebben dan ook de neiging om hun radiatoren te verbergen achter meubilair. Maar dat is niet bevorderlijk voor de warmtevoorziening! Vraag Arbeco naar de oplossing.

Inregelen van uw radiatoren

Arbeco B.V. biedt u als verwarmingsspecialist een zeer uitgebreid assortiment aan radiatoren. Voor elk interieur hebben wij een passende radiator. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle designradiator of een kleine radiator voor in het toilet, we hebben voor ieder wat wils. Uiteraard kunnen wij uw nieuwe radiatoren ook voor u plaatsen. Wij zorgen dat meteen dat ze optimaal worden ingeregeld, zodat u weer van een comfortabel klimaat kunt genieten. U slaat dus twee vliegen in één klap!

Radiator advies op maat

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe radiator en heeft u behoefte aan een professioneel advies op maat? Neemt u contact op met Arbeco B.V.! Wij kunnen voor u in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn, en bieden u een bijpassende radiator.

Henrad Softline ECO

Uniek aan de Henrad ECO radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt waardoor deze een hogere temperatuur heeft.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie!

JAGA LOW-H2O VERKOZEN TOT ZUINIGSTE RADIATOR

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzaam exemplaar? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur

 

Het installatie bedrijf is bereikbaar van

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl