Ketelvervanging

Ketelvervanging

Wanneer ketelvervanging?

Een CV-ketel is een apparaat dat vaak intensief wordt gebruikt. Afhankelijk van hoe goed uw CV-ketel is onderhouden, zal hij tussen de 10 en 15 jaar meegaan, voor hij aan vervanging toe is. 

Het tijdig vervangen van de CV-ketel is niet alleen noodzakelijk als u voorzien wil blijven van een aangename warmtestroom en binnentemperatuur. Wanneer er vaak onderhoud verricht moet worden aan uw CV-ketel en de prestaties te wensen overlaten, dan is vervanging van de CV-ketel in veel gevallen de beste oplossing. Moderne CV-ketels zijn tevens een stuk veiliger dan oude CV-ketels. (Zie onze Ketelkiezer)

Besparen door ketelvervanging

Het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel heeft nog een groot voordeel, namelijk de besparing die een nieuwe CV-ketel realiseert in verhouding tot het verbruik van uw oude CV-ketel. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is het mogelijk om voor een vergelijkbaar bedrag een nieuwe CV-ketel aan te schaffen die beter ingeregeld is en vele malen zuiniger is dan uw oude CV-ketel. U verbruikt dus minder energie. De investering die u heeft gedaan door een nieuwe CV-ketel aan te schaffen heeft u dus binnen afzienbare tijd weer terugverdiend! 

Online uw CV ketel bestellen?

U kunt ook online uw CV ketel bestellen bij Arbeco inclusief plaatsing.

Ga naar onze CV ketelwijzer

 

Advies

Arbeco BV helpt u graag met het maken van de juiste keuze voor een nieuwe CV-ketel (Doorloop onze ketelkiezer). Wij kunnen u adviseren over welke CV-ketel het beste geschikt is voor uw specifieke situatie, en voor u in kaart brengen wat u kunt besparen bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Uiteraard kunnen wij ook de installatie voor u uitvoeren!

 

Het installatie bedrijf is bereikbaar van

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl