Design radiatoren

Design radiatoren

Design radiator

Arbeco B.V.  is de expert in de regio als het gaat om design radiatoren. Wij werken uitsluitend met Vasco designradiatoren.

Designradiatoren, badkamerradiatoren, decorradiatoren, handdoekradiatoren, klimrekjes....u mag het noemen zoals u wilt. Arbeco kan het allemaal leveren maar kiest hiervoor wel voor kwaliteits radiatoren. Vandaar Vasco radiatoren!

In de badkamer staat comfort voorop. Niemand wast zich graag in een koude badkamer. Onze badkamerradiatoren garanderen een optimale warmteafgifte, waardoor u altijd geniet van een behaaglijke warmte. Zo betaalt u geen cent teveel aan energie en geniet u van een aangename temperatuur in de badkamer.

Aluminium radiatoren

Arbeco B.V. levert behalve stalen decorradiatoren ook ALUMINIUM radiatoren.

Aluminium radiatoren hebben vele voordelen, zoals:

Aluminium wordt gewonnen uit bauxiet, een natuurlijke grondstof die altijd opnieuw hergebruikt kan worden met behoud van al zijn kwaliteiten en eigenschappen.

Aluminium is licht en dus makkelijk te installeren. Het is stevig en flexibel materiaal dat borg staat voor een profielvaste structuur en een ongelimiteerde vormvrijheid.

Vasco ontwerpt badkamerradiatoren, zowel verticale als horizontale radiatoren, die in elke badkamer passen. Afhankelijk van uw smaak en interieurstijl, kiest u voor een strakke lijnvoering of een speelse afwerking. Kies voor een designradiator met laddervorm of een handdoekradiator met beugels, zodat u ook uw handdoeken netjes kan ophangen. Maar ook stalen radiatoren of radiatoren in licht aluminium behoren tot de keuzemogelijkheden. Bovendien kunt u uw Vasco-radiatoren qua tint perfect afstemmen op uw interieur!

Voor het complete assortiment van Vasco klik hier

 

Het installatie bedrijf is bereikbaar van

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Arbeco B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl